Sanger til begravelser og bisættelser

Den allersidste sang giver mulighed for et smukt farvel til jeres kære. Her skabes et rum, hvor der gives plads til minderne. 

Jeg er gerne en del af hele processen – fra de første sangovervejelser til den afsluttende ceremoni eller mindesammenkomst. Jeg tager gerne hjem til jer og snakker om jeres ønsker og hjælper med at vælge de rette sange. Jeg deltager altid i hele ceremonien (gælder dog ikke ved mindesammenkomster) – f.eks. begravelsen i kirken. Det betyder, at jeg også er der til at synge med på alle salmer, hvilket kan være en fordel i f.eks. kapellet, hvis der ikke er en kirkesanger med. Hvis det ønskes, koordinerer jeg også med præsten.

Den allersidste sang kan både synges i kirken, i kapellet, ved udsyngning, ifm. urnenedsættelse, askespredning eller til den efterfølgende mindesammenkomst. 

Hvem er jeg?

Mit navn er Laura, og jeg er bosiddende i Skive midtby. Jeg har sunget professionelt til begravelser og bisættelser siden 2019 og jeg arbejder til dagligt som kirkesanger. Jeg har derfor stor erfaring med især de kirkelige ceremonier. Jeg ved, hvor hårdt det kan være at stå midt i en sorgproces, så det er vigtigt for mig, at I føler jeg trygge i mine hænder. Derfor har jeg stort fokus på at møde jer med varme og forståelse, men også med en professionalisme.

I kan trygt lade mig stå for den allersidste sang.

Priser

Priserne inkluderer besøg eller samtale omkring sangønsker, opsætning af lydudstyr (hvis nødvendigt) og min fulde tilstedeværelse under hele ceremonien (gælder dog ikke hele mindesammenkomsten). Desuden koordinerer jeg gerne med præsten, hvis dette ønskes. 

Priserne dækker over 1-3 sange. 

Ønskes der et længere musikalsk indslag, f.eks. stemningsmusik under mindeceremonien, kontakt mig da for en pris.

Skive og omegn
2500,-

Skive og omegn dækker en radius på 12 km. fra Skive.
Efter de første 24 km. koster det 3,73 kr. pr. km.

Jylland
Fra 2550,-

Jeg tager rundt i hele Jylland, så prisen afhænger af, hvor ceremonien skal foregå samt antal sange/varighed af musikalsk indslag.

Sangvalg

At vælge den eller de rigtige sange til det sidste farvel er ikke nemt. Alt for sjældent er det noget, som man har nået at snakke om. Jeg ved, at det er en svær proces at være i samt en svær beslutning at tage, og netop derfor tilbyder jeg også min hjælp til sangvalget. 

Her er nogle eksempler på mulige sange, men jeg synger også meget gerne andre sange eller salmer end netop disse:

– Om lidt, Kim Larsen
– The Rose, Bette Midler
– Lyse nætter, Alberte Winding
– Fix you, Coldplay
– Altid frejdig, når du går
– Du som har tændt millioner af stjerner
– Pianomand, Kim Larsen
– Her er så stille nu, Lis Sørensen
– Hallelujah
–  Jeg er træt og går til ro
– Du kom med alt det, der var dig
– Nu er jord og himmel stille
– Imagine, John Lennon
– Tears in heaven, Eric Clapton

Herunder kan du høre nogle eksempler på sange, som kan bruges ifm. det sidste farvel. 

Lyse nætter

Fix you

Altid frejdig, når du går

Du som har tændt millioner af stjerner

Kontakt

Du kan altid kontakte mig direkte på tlf. 28862029

Hvis jeg ikke tager telefonen med det samme, så indtal endelig en besked, og så vil jeg ringe tilbage til dig hurtigst muligt.

Rul til toppen