Færdige digte

Færdige digte sendes som printklar PDF-fil. Som navnet antyder er det færdigskrevne digte, hvor der som udgangspunkt kun rettes i navn og dato. Jeg retter naturligvis også store “fejl” – f.eks. bror i stedet for søster. 

Det er ikke muligt at se de færdige digte inden køb, men jeg har forsøgt at lave nogle gode beskrivelser af hver enkelt digt. Det er sådan, jeg kan holde prisen i bund. Alle færdige digte koster kun 250 kr. Her får du altså virkelig meget for pengene.

Når du skal bestille et færdigt digt, så skal du bruge titlen, f.eks.: “En konfirmand et lækkert skår (FD1)”. Du kan bestille dit færdige digt her.

Se det gode udvalg her. Jeg opdaterer løbende.

En konfirmand et lækkert skår (FD1)

Et humoristisk og frisk digt til konfirmanden (dreng) fra forældre eller de friske bedsteforældre. Her jokes der med de mange timer, som konfirmanden bruger på mobilen og håret, som skal sidde perfekt.

Livets vej (FD2)

Et kærligt digt til konfirmanden (pige) fra forældre eller bedsteforældre. Digtet rummer gode råd og en masse kærlighed ud på livets vej.

Takkedigt fra konfirmanden - dreng (FD3)

Et humoristisk takkedigt fra konfirmanden. Her spilles der på, at det selvfølgelig er konfirmanden, som har ordnet alting selv op til konfirmationen, men at jo aldrig havde kunnet klare det uden sine forældres støtte. Der takkes for gaver og godt selskab. En lille joke om, at konfirmanden nu er voksen, men stadig kun må drikke sodavand. Dette takkedigt passer perfekt til den friske fyr, som måske er lidt fremme i skoene - på den gode måde.

Takkedigt fra konfirmanden - pige (FD4)

Et både humoristisk og meget kærligt takkedigt fra konfirmanden. Her takkes der for forældrenes store indsats ifm. den store dag, med et glimt i øjet. Digtet slutter dog af med en masse kærlighed og et "jeg elsker jer far og mor".
Dette takkedigt passer perfekt til den friske pige, som stadig er mors og fars lille guldklump.

Rul til toppen