Færdige festsange

Færdige festsange leveres altid med layout. De sendes som printklar PDF-fil. Som navnet antyder er det færdigskrevne festsange, hvor der som udgangspunkt kun rettes i navn og dato. Jeg retter naturligvis også store “fejl” – f.eks. bror i stedet for søster. 

Det er ikke muligt at se de færdige festsange inden køb, men jeg har forsøgt at lave nogle gode beskrivelser af hver enkelt sang. Det er sådan jeg kan holde prisen i bund. Alle færdige festsange koster kun 300 kr. – og det er inkl. layout (du vælger selv om det skal være med farve, sort/hvid og med/uden egne billeder). Her får du altså virkelig meget for pengene.

Når du skal bestille en færdig festsang, så skal du bruge titlen, f.eks.: “Takkesang fra pige (FF1)”. Du kan bestille din færdige festsang her.

Se det gode udvalg her. Jeg opdaterer løbende.

Takkesang fra pige (FF1)

En sød takkesang fra konfirmanden på melodien: "Jeg ved en lærkerede".
I sangen sendes der en tak til farmand, mor, søskende, venner og familie. En tak for gaver og festen. En sang fyldt med kærlighed.
Sangen er perfekt for den konfirmand, som ikke ønsker for meget fokus og som måske ikke lige får skrevet sin egen sang eller tale.

Den sporty fyr (FF2)

En sang til den sporty konfirmand, som elsker boldspil, fra mor og far på melodien: "Den lille frække Frederik".
Der synges om teenagetiden som byder på mange timer med mobilen i sengen, gaming, skole og gode venner. Sangen slutter naturligvis af med en lykønskning til konfirmanden fra de meget stolte forældre.

Til pigen fra bedsteforældrene (FF3)

En hyggelig sang til konfirmanden fra bedsteforældrene på melodien: "Jeg ved en lærkerede".
En sang om de gode minder med bedsteforældre. Ture med is, soppen i vandkanten, bagning, hulebygning og spil. En tak for konfirmandens mange besøg og de gode timer sammen. En kærlig bemærkning og et ønske om lykke i livet.

Den kreative pige (FF4)

En fin sang til konfirmanden fra mor og far på melodien: "Mariehønen Evigglad".
Her synges der om teenagelivet, som byder på skole, veninder, tik-tok, snapchat og mange timer i sengen. Dette er til konfirmanden som elsker dyr og at være kreativ med både perler og maling.
Sangen har en kærlig slutning fra de stolte forældre, som synes, at deres datter er så smuk på sin konfirmationsdag.

FF5 Pige - Sport og makeup

Den sporty pige (FF5)

En sang til den sporty pige fra forældrene på melodien: "Mariehønen Evigglad".
Her synges der om teenagelivet, som byder på skole, veninder, tik-tok, snapchat og mange timer i sengen. Dette er til konfirmanden som elsker sport, og som også gerne bruger mange timer foran spejlet.
Sangen har en kærlig slutning fra de stolte forældre, som synes, at deres datter er så smuk på sin konfirmationsdag.

Til drengen fra bedsteforældrene (FF6)

En hyggelig sang til konfirmanden fra bedsteforældrene på melodien: "Jeg ved en lærkerede".
En sang hvor bedsteforældrene ønsker stort tillykke og udtrykker deres glæde over denne dag. Der synges om gode minder som is i massevis, hygge, spil og lommer fyldt med sten.
Der sluttes af med en masse kærlighed.

Landmandsdrengen (FF7)

En sang til drengen som elsker landbrug og traktor på melodien: "Jeg en gård mig bygge vil". Sangen er fra mor og far.
Der synges om en flot ung mand, som til daglig elsker dyr, kvæg, traktor og landbrug. Det bedste er at få sorte hænder, for så har det været en god dag. Der nævnes selvfølgelig også de gode venner og en kærlighed til mandehørm.
Der sluttes af med en kærlig hilsen om, at mor og far altid vil være der.

Takkesang fra dreng (FF8)

En frisk og kærlig takkesang fra drengen på melodien: "Det hammer hammer fedt".
Konfirmanden takker sine forældre for alt det, de har gjort for ham. Han viser sig stolt frem i sit jakkesæt. Der går også en tak til konfirmandens søskende samt de øvrige gæster.
Sangen slutter af med en skål for far og mor.

Du fik lært dit fadervor (FF9)

En utrolig smuk sang til pigen på melodien: "Jeg vil male dagen blå". Denne sang kan både bruges fra forældre og bedsteforældre.
Sangen er virkelig smuk, og den har et dybde og et budskab, som sjældent ses i festsange. Der synges om, hvor smuk konfirmanden er på denne glædens dag. Og der synges om, hvordan tiden går alt for hurtigt - den lille pige er slet ikke så lille mere.
Denne sang vil uden tvivl bringe tårerne frem til konfirmationen.

Glæd dig - der kommer flere!

Glæd dig - der kommer flere!

Jeg gør opmærksom på, at Aura Festsange ejer rettighederne til alle de færdige festsange samt layouts. Sangene må derfor kun bruges til privat brug (f.eks. konfirmationsfesten). Sange og layouts må ikke bruges til videresalg eller videredeling.

Rul til toppen