Festsange og digte

Aura Festsange har siden 2019 arbejdet professionelt med festsange. Siden da er meget kommet til. 

Jeg skriver både personlige festsange og digte til enhver lejlighed. De personlige festsange og digte er skrevet ud fra dine stikord, og er derfor lavet helt specielt til modtageren hver gang. Jeg har desuden et samarbejde med en virkelig dygtig illustrator, så du kan tilkøbe nogle utrolig flotte og unikke layouts – både med og uden dine egne billeder. 

Som noget ganske nyt tilbyder jeg også færdige festsange og digte. Som navnet antyder for du her et færdigt produkt, hvor jeg blot tilretter navn, dato og andre vigtige detaljer – f.eks. bror i stedet for søster. 

Du kan finde eksempler på mine festsange og digte under portfolio. Denne opdateres løbende. 

Er du interesseret i et digt eller en festsang, så skal du blot bruge min booking-formular oppe i højre hjørne. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Rul til toppen