Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER HOS AURA FESTSANGE

Generelle oplysninger
Aura Festsange
Resenvej 3
7800 Skive
CVR nr.: 40844775
Telefon: 28862029

E-mail: kontakt@aurafestsange.dk

BETALING
Aura Festsange modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay eller bankoverførsel. Da alle varer på hjemmesiden og webshoppen er bestillingsvarer, så bliver betalingen trukket, når produktionen af varen sættes i gang. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Der gælder specielle betalingsvilkår for musikalske indslag. Her betales der enten i to rater forud for jobbet eller umiddelbart efter jobbet (f.eks. ved begravelser/bisættelser).

LEVERING
Aura Festsange tilstræber at sende din ordre afsted hurtigst muligt efter færdigproduktion. 

Leveringen af varer fra webshoppen foregår via drop-shipping, dvs. at jeg har en, som producerer sangskjulere, pengeæsker, flagranker m.m., pakker dem og sender. Derudover har jeg en illustrator, som færdiggør illustrationer med navn m.m., og sidst en “printermand” der printer, pakker og sender illustrationer/invitationer m.m. afsted for mig – så kan jeg nemlig fokusere på det jeg er bedst til, at være kreativ.

Jeg sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 42 kr. 
Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Jeg leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Dine varer vil blive sendt med GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, så skriv endelig til mig på kontakt@aurafestsange.dk

Der leveres varer alle ugens hverdage.
Varerne på webshoppen har alle forskellige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af den enkelte vare.

I højsæsonen (februar-maj) må der forventes op til 1-3 ugers leveringstid for sangskjulere, pengeæsker, flagranker m.m. I højsæsonen kan der ligeledes være flere ugers ventetid på festsange.

Festsange og digte sendes direkte til kundens mail efter færdigproduktion, så her indgår dropshipping ikke.

Emballage
Alle ordrer bliver forsvarligt pakket ind så de ligger trygt og godt indtil de lander i kundens hænder.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Min reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Aura Festsange vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Hvis du vil klage så skriv en mail til kontakt@aurafestsange.dk og så finder vi sammen en god løsning.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten skal varen sendes til:

Aura Festsange
Resenvej 3
7800 Skive

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til min opfyldelse af refusionen.

Såfremt kunden aflyser et musikalsk indslag, så returneres 75 % af prisen. Aura Festsange beholder de sidste 25 % som “tabt arbejdsfortjeneste”. Skulle Aura Festsange aflyse et musikalsk indslag, så får kunden det fulde beløb retur.

Returret
Da alle varer på webshoppen er bestillingsvarer fremstillet efter forbrugerens specifikationer, så frafalder fortrydelsesretten ved bestilling. Varer købt på webshoppen og hjemmesiden kan ikke returneres, da det er bestillingsvarer, som er lavet specifikt til hver enkelt kunde.

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

https://naevneneshus.dk/ 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

Angiver du en klage her, skal du oplyse min E-mail adresse: kontakt@aurafestsange.dk

Rul til toppen