Kundeudtalelser

"Laura sang mig ind i kirken og op ad gulvet på min bryllupsdag, og det lød fuldstændig fantastisk. Derudover havde Laura et lille indslag i forbindelse med præsten, uden vi kendte til det. Det hele var så gennemført og smukt! Jeg er meget perfektionistisk og stiller store krav, og selvfølgelig giver jeg de største anbefalinger til Laura. Hun kan VARMT anbefales."
Rikke
Lærer
"Laura sang til min søn og svigerdatters bryllup, det var så godt, masser af ros fra os alle."
Ulla
Social- og sundhedshjælper
"Kære Laura. De allerbedste anbefalinger herfra. Laura har skrevet en sang til min datters konfirmation, og den er SÅ god. God humor, sødme og let at synge. Tusind tak, Laura."
Mette
Selvstændig
"Mange tak Laura. Vi fik den skønneste sang til vores konfirmand, fra hans søskende. Den var personlig, sjov og nem at synge. Tak for sangen."
Marianne
Studerende
"Hun fik udtrykt præcist det jeg ønskede med sangene og hun gjorde det med en fantastisk smuk stemme og stærk vokal. Vi var 60 mennesker til selskabet og hun kendte ikke en af os. Det har krævet mod og gode nerver."
Elisabeth
"Ved Spil Dansk koncerten på Ny Spøttrup i Salling den 3 november 2019 var Laura Bligaard Andreasen med til at gøre søndagens arrangement til en stor oplevelse for gæsterne. Hendes repertoire spænder vidt, og med sin smukke, rene stemme gav hun en fin og personlige fortolkning af både helt nye og ældre danske sange. Nogle a capella andre med eget akkompagnement på klaver. Laura Bligaard Andreasen har også været en sød, nem og inspirerende samarbejdspartner omkring tilrettelæggelse og gennemførelse af arrangementet. Desuden præcis og ordholdende. Jeg kan varmt anbefale Laura Bligaard Andreasen til både små og store arrangementer, uanset om det er som solist eller i samarbejde med andre kunstnere."
Marianne Lindsmann
Indehaver af Ny Spøttrup
"Laura synger helt fantastisk. Selvom lejligheden var en begravelse, var hun med til at gøre det til en smuk en af slagsen."
Mette Ringgaard Pedersen
Lærer
"Laura har den skønneste stemme. Hun formår desuden at skabe en rigtig god og festlig stemning på en herlig og uformel måde."
Anja Brask Weber
Lærer
Fantastisk musikalsk indslag til min 40 års fødselsdag i august. Dygtig sanger og proforma! Dejlig overraskelse og gave at få.
Lise Holmgaard Kolding
Sygeplejerske
Ja i Aller højeste grad, sang til min mands bisættelse. 2018 ♥️👍 Mvh. Rie Kristensen
Rie Kristensen
Rul til toppen