Tilbud

Tilbud

Her på siden kan du følge med i Aura Festsanges aktuelle tilbud.
Ønsker du at benytte dig af et eller flere af nedenstående tilbud, kontakt mig da på mail kontakt@aurafestsange.dk eller på tlf. 28862029

Digital hilsen

Er der fødselsdag, bryllup el.lign. i omgangskredsen, men har du ikke mulighed for at møde op, så kan du gennem Aura Festsange bestille en digital hilsen. Her er der flere forskellige muligheder:

– Musikalsk hilsen 1: Jeg indspiller/filmer en sang efter dit valg
– Musikalsk hilsen 2: Jeg ændrer enkelte passager i sangens tekst og indspiller/filmer den herefter
– Personligt digt: Jeg skriver et digt ud fra dine stikord og indtaler/filmer det
– “Kun fantasien sætter grænser”: Hvis du har andre ideer eller ønsker

Den digitale hilsen sendes som video eller lydfil, alt efter hvad du ønsker. Jeg kan sende hilsenen direkte til modtageren, eller du kan selv modtage den for derefter at videresende den. Har du spørgsmål til den digitale hilsen, så kontakt mig endelig.

Priser fra: 350 kr. 

Online undervisning

Har du selv svært ved at hjælpe dit barn/teenager med lektier, eller har du bare ikke tiden, så tilbyder Aura Festsange online lektiehjælp. Jeg er uddannet i fagene dansk, musik og historie, men hjælper også meget gerne med andre fag. Skal dit barn til afgangsprøve denne sommer, så hjælper jeg også gerne med eksamensforberedelse. Jeg har selv tidligere haft elever oppe til afgangsprøven i dansk og historie. Har du spørgsmål til hvordan jeg kan hjælpe dig ift. online undervisning, så kontakt mig endelig.

 Pris pr. lektion a’ 55 min.: 250 kr. 

Rul til toppen