Undervisning

Undervisning

Udover forskellige former for musikalsk underholdning, så tilbyder Aura Festsange også undervisning inden for forskellige områder. Min baggrund for dette er, at jeg er uddannet lærer tilbage i 2016 inden for fagene dansk, historie og musik. I forbindelse med mit tidligere hverv som lærer har jeg erfaring inden for flere fag end de førnævnte, og så har jeg erfaring med afgangsprøverne i 9. klasse. 

Nedenfor kan du læse mere om mine tilbud inden for undervisning. Finder du ikke det, du søger der, så er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, og så kan vi helt sikkert finde en løsning som passer til dig. 

Musikundervisning

Klaverundervisning 329 ,-

Prisen dækker over 1 lektion på 45 min.
Her vil eleven lære det basale inden for nodeteori samt klaverspil (akkorder og melodi). Undervisningen tager udgangspunkt i elevens ønsker. Min klaverundervisning henvender sig primært til nybegynderen.

Sangundervisning 329 ,-

Prisen dækker over 1 lektion på 45 min. Her vil der bl.a. være fokus på opvarmning af stemmen samt brug af hele kroppen når man synger. Min sangundervisning henvender sig primært til nybegynderen, eller dig som bare gerne vil have hjælp til hvordan du skal bruge og udvikle din stemme.

Privatundervisning og lektiehjælp

Privatundervisning 329 ,-

Prisen dækker over 1 lektion på 55 min. Privatundervisning tager udgangspunkt i elevens behov, som ligger udenfor elevens normale lektier. Dette behov vurderes ud fra løbende samtaler med eleven.

Lektiehjælp 299 ,-

Prisen dækker over 1 lektion på 55 min.
Lektiehjælp tager udgangspunkt i de lektier, som eleven har fået med hjem fra skole/kursus.

Bestilling af undervisning

For at bestille undervisning skal du kontakte mig i kontaktformularen med de ønsker, som du har, herunder hvilken form for undervisning der ønskes, om I er en eller flere elever og om undervisningen ønskes i eget hjem eller privat hos Aura Festsange. Herefter vil jeg kontakte dig, så vi i fællesskab finder frem til en løsning, som passer både dig og mig. 

Er du i tvivl om noget eller har du specielle ønsker, er du også velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. 

Rul til toppen