Velkommen til Aura Festsange

Her hos Aura Festsange bestræber jeg mig i høj grad efter at opfylde kundens ønsker på bedst mulig vis. Det er vigtigt for mig at levere produkter af høj kvalitet, og det gælder sig både for mine festsange og musikalske indslag. 

En festsang fra Aura Festsange

Når du bestiller en festsang fra Aura Festsange, så sikrer du dig en personlig festsang af høj kvalitet. Jeg ved, at kunder har forskellige behov, og dette imødekommer jeg også. Det betyder, at du kan bestille en festsang på flere måder. Du kan booke den direkte her på min hjemmeside, du kan kontakte mig telefonisk eller vi kan mødes over en kop kaffe og snakke sangen igennem. Dette er en smagssag for den enkelte kunde. Uanset hvilken form du vælger, så er prisen for en festsang den samme. Jeg giver først helt slip på ordren, når du som kunde har godkendt den – først når kunden er 100% tilfreds, så er Aura Festsange tilfreds. 

Et musikalsk indslag fra Aura Festsange

At sige sit budskab med en sang er mere og mere brugt, og det kan selvfølgelig også mærkes her hos Aura Festsange. Der bestilles musikalske indslag til både konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, julefrokoster osv. 
Her hos Aura Festsange er det vigtigt, at der bliver leveret musikalske indslag af højeste kvalitet – hver gang. Men hvad indebærer høj kvalitet? For Aura Festsange betyder det flere ting. Selve sangen og musikken skal naturligvis lyde fantastisk, men det er ikke nok. For kunden skal også føle, at dens behov virkelig bliver tilfredsstillet – fra start til slut. Derfor er der frit sangvalg – for sangen skal selvfølgelig være den, som kunden ønsker sig allermest. 

 

2 tanker om “Velkommen til Aura Festsange

  1. Hej Anelise
   Der har været lidt bøvl med mit system, så jeg har ikke set din besked før nu.
   Jeg hører til i Skive, men kører altid gerne for et job. Er det en længere køretur, så laver jeg en passende pris. Ellers hedder 5 kr. pr. km. efter de første 10 km.
   Med venlig hilsen
   Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen