Videocollage

En videocollage er et rigtig fint alternativ til en tale eller sang. Med en videocollage får du en video med dine egne billeder af konfirmanden, brudeparret eller fødselaren. Og som musik kører der en sang efter kundens valg eller en personligt skrevet festsang i baggrunden – begge indspillet af undertegnede. På den måde får du sagt en helt masse uden at skulle stå og tale foran hele forsamlingen.

Du får altså et produkt, som er klar til afspilning på feststedet – så kan du slippe med et “skål”. 🙂

Vær opmærksom på, at dette produkt kræver, at der er adgang til projektor på feststedet. 

Se pris samt eksempler herunder. 

Videocollage 1000,-

En videocollage indeholder op til 100 billeder af dagens midtpunkt samt en indspillet sang. Hvis du har specielle ønsker ift. f.eks. rækkefølge af billeder eller tekst, så er det vigtigt, at du gør dette klart ved bestilling. Hvis jeg ikke modtager specielle ønsker, jeg bruger jeg min kreative sans til at få billeder, overgange, tekst og lyd til at gå op i en højere enhed, som giv dig et mindeværdigt slutprodukt.
NB! Hvis jeg har mindre end 14 dage til at producere videocollagen, så pålægges der ekspresgebyr på 250,-

Ændring af sangvalg

Hvis du efter modtagelse af videocollagen fortryder dit sangvalg, så er der mulighed for at ændre dette. Men da jeg bruger lang tid på at få billeder, overgange, tekst og lyd til at passe sammen, så koster dette ekstra. Prisen er pr. sang som skal ændres.


Pris 400,-

Ændring af billede

Hvis du efter modtagelse af videocollagen fortryder valget af de tilsendte billeder, så er der mulighed for at bytte billeder ud. Men processen tager tid, så derfor koster dette ekstra. Prisen er pr. billede, som skal skiftes ud.


Pris 50,-

Ændre/tilføje tekst

Hvis du efter modtagelse af videocollagen fortryder tekststykker eller gerne vil have tilføjet tekststykker, så kan det naturligvis også lade sig gøre. Men det tager tid at få tekst, overgange m.m. til at gå op i en højere enhed. Derfor koster dette ekstra. Prisen er pr. tekststykke.

Pris 50,-

Eksempel 1

Afspil video
Rul til toppen